Zakelijk boodschappen doen bij Jumbo en Plus

Zakelijk boodschappen doen bij Jumbo en Plus

Boodschappen doen bij PLUS kan nu ook online via het geheel vernieuwde plus.nl. Thuis of op kantoor bestelt u de boodschappen, die de medewerkers vervolgens afleveren. Online vindt u hetzelfde assortiment, dezelfde service en dezelfde prijzen als in de winkel. Zo maakt PLUS boodschappen doen nog gemakkelijker. “Vertrouwde mensen, een vertrouwd assortiment en een vertrouwde service. Dat is wat u van ons gewend bent en wat we ook online kunnen bieden. We heten onze klanten dan ook van harte welkom om bij ons online boodschappen te doen”, zegt Sabine Zondag, supermarkt manager.

Boodschappen
PLUS heeft een online omgeving op het vernieuwde plus.nl, waar u alle voor u relevante informatie vindt. Denk aan aanbiedingen en acties, het laatste nieuws en de mogelijkheid een boodschappenlijst te maken die u vervolgens op uw mobiel in de winkel bekijkt. Om het maken van de boodschappenlijst extra makkelijk te maken heeft de vernieuwde website een handige functie: de Boodschappenhulp. Het is namelijk niet nodig een volledige productnaam in te voeren. Enkel de termen ‘brood’, ‘melk’ of ‘kaas’ zijn al voldoende om de producten voor u te selecteren.

Goedkoper online boodschappen doen
De nieuwe website biedt een unieke optie waarmee u de dagelijkse boodschappen nog voordeliger doet: de ‘Goedkoper maken’-functie. Voeg uw boodschappen toe aan uw lijstje en PLUS toont vergelijkbare producten tegen een lagere prijs. Uw Zakelijke boodschappen koop je dus gemakkelijk online.

Ook jumbo gaat zakelijke boodschappen bezorgen

Supermarktketen Jumbo start, zoals eerder aangekondigd, met het thuisbezorgen van boodschappen. Jumbo-franchisenemers stemden woensdag met grote meerderheid in met de plannen voor de dienst. De regio’s Utrecht en Eindhoven kunnen deze week als eerste gebruikmaken van de service. De Jumbo-filialen in Utrecht, Zeist en Driebergen gaan boodschappen thuisbezorgen. Op korte termijn wordt de bezorgservice ook uitgerold in de regio’s Apeldoorn, Brabant, Noord Limburg, Nijmegen, Arnhem en grote delen van de Randstad. Jumbo gaf vorig jaar al aan online de concurrentie aan te willen gaan met branchegenoot Albert Heijn. Na het in rap tempo openen van zogeheten afhaalpunten gaat Jumbo de boodschappen nu dus ook tot in de keuken bezorgen.

Zakelijk bestellen op schiphol?
Schiphol-medewerkers kunnen sinds deze maand hun boodschappen bestellen via een interactieve boodschappenmuur. Na het Google-hoofdkantoor en een aantal andere bedrijven op de Amsterdamse Zuidas heeft ook het hoofdkantoor van de Schiphol Group een ‘boodschappenmuur’ gekregen. Hiermee is een ritje langs de supermarkt voor het avondeten voor werknemers verleden tijd is. Nu ook Schiphol een boodschappenmuur heeft, timmeren de Amsterdamse ondernemers van Bilder & De Clerq flink aan de weg. Begin dit jaar werd de eerste boodschappenmuur bij het hoofdkantoor van Google in Amsterdam geplaatst als test. Er volgden meer bedrijven op de Zuidas en nu dus ook het hoofdkantoor van Schiphol. Zou dit misschien de nieuwe manier van boodschappen doen worden? Ook zakelijk biedt dit veel kansen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *